Dustin Martin pomaže Tigrovima da uživaju u AFL pred sezoni pobijediti nad Hawks

Atraktivna izvedba Dustin Martina pomogla je Richmondu na naglašeno 71-točkastu NAB Challenge pobjedu nad potkopanim Hawthornom u Holm Park Reserveu u Beaconsfieldu.

Hawkseva strana nedostaje niz premijera zvijezda – Luka Hodge, Sam Mitchell, Isaac Smith i Luke Breust bili su sve odsutni – ne mogu ići s Tigrovima nakon četvrtine vremena, a Damien Hardwickov muškarac počinje postavljati 1,15,5 (104) na 0,4,9 (33) Pobijediti ispred prodajne publike od 6,384.Essendon trener John Worsfold i dalje cilj za top-četiri AFL završiti do 2018 Opširnije

Nakon skršen prvi kvartal, mnogo poboljšani Richmond odskočiti na 27 poena na Bet365 bonus na mečeve tenisa poluvremenu, a zatim je povećala svoju prednost na 43 boda na posljednjoj stanki prije nego što završi posao na impresivnom modu. Martin je od samog početka bio utjecajan, prikupljao 25 posjeda i osvojio osam bodova.Pridružio se kolima zvijezdi Tigersu Trentu Cotchinu, Jacku Riewoldtu, Alexu Ranceu i Shaneu Edwardsu u igranju svojih prvih utakmica predizdanjske kampanje nakon što je mladenački redak prošli tjedan otišao u Fremantle prošli tjedan. Riewoldt je završio sa Cilj od devet točaka, 10 poena i pet pogodaka nakon briljantnog početnog mandata, dok su Cotchin (21 posjeda i dva gola) i Rance (26 dodir) također bili istaknuti. Edwards je vodio sve četvrtine s četiri cilja, a Bachar Houli, Brandon Ellis i Anthony Miles također igraju ključne uloge. Liam Shiels je skakao Hawksa u odsutnosti Hodgea i bio je važan s dvadeset velikih timova , S tim da su utjecajni i veterani Josh Gibson, Jordan Lewis i Shaun Burgoyne.Cyril Rioli igrao je svoju prvu utakmicu pred sezone za Hawke, a Norm Smithov medalist će biti bolji za vožnju, sakupljajući samo tri dodirivanja bez bodovanja prije nego što je u poluvremenu stavljen u vatu za pamuk.

Hawthorn Nije pobjegao nepovrijeđen s Bet365 klađenje uživo ruckman Jack Fitzpatrick limping off u konačnom razdoblju nakon hiper-proširenje koljena u marking contest.

Rate this post